duminică, 30 septembrie 2012

Poze :">


     Mda, mă mai chinuie talentul uneori şi mai fac şi fotografii. Nu-s reuşite, dar, mă rog, le postez şi eu aici pe cele care-mi plac cel mai mult. :3














       

sâmbătă, 29 septembrie 2012

vineri, 14 septembrie 2012

Skins UK


     N-o să vedeţi vreodată o obsedată mai mare ca mine. Ador serialul ăsta, încă de când am văzut varianta americană, pe Mtv. Adică, ştiu că sunt abia pe la sezonul cinci, nu l-am terminat încă, dar îmi place să scriu despre lucrurile care mă fac fericită, care îmi plac. În cazul de faţă, Skins. :3
     Serialul ăsta este mai mult decât pare la prima vedere. Da, ok, adolescenţii din serial se droghează, fumează şi restul, dar, dacă treci de partea asta a filmului, n-o să fii dezamăgit. Reprezintă poveştile de viaţă a unor adolescenţi, mai exact, zece la număr, care fac parte dintr-o gaşcă destul de unită, zic eu. Şi, chiar dacă poveştile lor sunt diferite una de alta, asta nu-i împiedică să se îndrăgostească şi să fie prieteni.
      În caz că v-am convins să vă uitaţi la serial, prin aceste câteva rânduri, ar trebui să ştiţi că găştile se schimbă la fiecare două sezoane. Mda, nici mie nu mi-a convenit când nu i-am mai văzut pe Maxxie, Sid şi Chris, atunci când am terminat sezonul doi, ba chiar voiam să-l las baltă şi să nu mă mai uit la el. :)) Am luat o pauză, până când m-am hotărât să mă uit şi la sezoanele 3 şi 4, cu Freddie şi Effy. Şi, ştiţi ceva? Astea cu Fredds şi Eff mi-au plăcut cel mai mult. ♥ Încă îmi amintesc cât de tristă am fost când a intrat ea într-o depresie, iar el a fost distrus. Ah, da, şi cât a luptat pentru ea, aproape că şi-a pierdut cel mai bun prieten.
        Deci, vedeţi? Serialul ăsta înseamnă mai mult decât droguri şi sex. Este despre viaţa de zi cu zi a adolescenţilor din ziua de azi, iar mie mi s-a părut chiar foarte interesant.
        Gata, tac, că mă ia gura pe dinainte şi dezvălui mai mult decât ar trebui. :)) Mie, una, nu-mi place să ştiu dinainte ce se întâmplă într-un film sau o carte, pentru că, unde naiba mai e suspansul? :)) Deci, presupun că nici vouă.
        Acum, voi l-aţi văzut? Dacă da, cum vi s-a părut? Aştept păreri.

       Vă rog să priviţi videoclipul: ( Paramore, yeah! \m/ :)) )
        http://www.youtube.com/watch?v=h5kmXb8cyaQ
          

joi, 13 septembrie 2012

Joi, treişpe =.=


    Cică nu mai vreau să mă mai îndrăgostesc niciodată. E o prostie, ştiu că o s-o fac, iar apoi o să sufăr în tăcere.
    Vreau să văd ce o să se mai întâmple anul ăsta, pe la liceu. Voi avea parte de experienţe plăcute sau neplăcute? Oare, voi găsi şi eu pe cineva cu care să fiu pe aceaşi lungime de undă, să putem vorbi deschis despre orice?
     Nu mai vreau să plâng după cineva care nu mă merită. Punct.

                          

sâmbătă, 1 septembrie 2012

Poze ( partea întâi)


   Am găsit câteva poze frumoase şi, cum n-am ce face, m-am gândit să le postez aici. :))

                          Nu vreau să mă mai îndrăgostesc de nimeni... De ce?  Mă simt penibil când cel de care-mi place nu are aceleaşi sentimente pentru mine...

        I can' t accept the fact that people don' t read anymore... They said ,, Why should I open a book, if I could, better, open the computer?'' Fucking idiots!
    Asta simt eu uneori, că nu am niciun prieten. Adică, pe bune, câţi dintre ei vor fi acolo, să te asculte plângându-ţi de milă?
                           
                        
               I think he's cute, isn' t he? :))
                        
              Sunt geloasă pe pisica mea în momentul de faţă! =))
                    Am învăţat să ignor glumele proaste la adresa mea, dar n-am învăţat să nu mai iert atât de des şi pe cine nu merită...
                          
                         
                           
                             Derek şi Chloe, din F.R.A. ;))




                                  Green is my favorite color. :x
                                 
                                                                                 


                            
                                   

First day of autumn, last days of hollyday...


        Sâmbătă, 1 septembrie 2012

              Da, da, da, a venit toamna! De-abia aştept să pozez covoare de frunze îngălbenite şi să mă bucur de soarele ceva mai blând. Şi, ghiciţi ce? Azi am aflat că începem şcoala pe 17 septembrie( da, aţi văzut bine, nu vă înşeală privirea :)) ) şi sunt ceva de genul:
              Eu am venit abia joi de la mare ( mda, m-am deplantat din faţa calculatorului, în sfârşit!) şi pot să spun că am avut o vacanţă frumoasă. În prima zi, am vizitat o mănăstire, mda, mă rog, şi am mers o grămadă cu maşina! Ah, da, era să uit să zic că m-am îndrăgostit de melodia aia de la AlbNegru, ,, Sete de noi?'' O ador şi o ascult încontinuu. :)) Oulalala! Aşa şi pentru că voiam neapărat să-mi cumpăr o carte, mi-am luat primul volum din ,, Eve'' ( pentru că era cea mai ieftină de prin Real-ul ăla mare, deşi nu mă atrăgea cu nimic titlul.) Însă când m-am apucat să citesc din ea nu am mai lăsat-o din mână!o.O Caleb e un dulce! Uitaţi cărticica:
     Parcă n-aş vrea s-o termin... adică, stau cu sufletul la gură până când îmi cumpără ai mei al doilea volum!
     Ah, şi aveau acolo, în Real-ul de unde mi-am luat cartea, nişte pui de căţeluşi beeagle, foarte drăguţi, pe care nu m-am putut abţine să nu-i alint cu ,,ododo-urile'' mele, nişte şinşile şi papagali. :x Serios, vouă nu vă plac animalele?
      A doua zi, n-am mers la plajă, pentru că a fost înnorat, însă am fost să ne plimbăm, că, deh, dacă mergi la mare trebuie neapărat să faci febră musculară. =)) Oricum, a meritat, pentru că am mâncat o îngheţată a naibii de bună şi uitaţi ce poze am făcut:
     Păi, îmi place cum se văd norii, deşi n-am vrut să iasă aşa, însă... ador poza, chiar dacă nu mă prea pricep la fotografiat. :))





       Bună, amice! :)) Ăsta-i un căţel care lenevea şi el la umbră şi eu l-am deranjat ca să-i fac poză, pentru că era mult prea fotogenic ca să nu-i fac. I-am făcut mai multe şi să vedeţi ce stătea la poze, măi.=))
       Ne-am mai oprit să mâncăm ceva şi ne-am continuat drumul până am ajuns la cazino. Vă rog să nu intraţi în chestia aia urât mirositoare, n-aveţi ce vedea acolo. Vă zic din proprie experienţă. Mă rog, am mai făcut câteva poze la mare, pe care le voi adăuga mai jos şi m-am rugat de tata să-mi cumpere îngheţată. Rugăminţile mi-au fost ascultate, mersi, Doamne. :))
       Uitaţi pozele:



        Mdeah, se văd ăia care mă enervează, dar măcar sunt mişto valurile... :))




          Din nou, valuri. Hehe, le ador! :x
                     ,, Meet me where the sky touches the sea. Wait for me where the world beggins.'' Frumos, nu? Mă gândeam la citatul ăsta în timp ce făceam poza.

           După aceea, am fost la acvariu, ca să-mi amintesc de copilărie, cu toate că nu mă dau în vânt după peşti. Voiam să văd ţestoasele, dar nu erau acolo... :((
          Când am ieşit, m-am oprit să-l văd pe nenea ăla care făcea caricaturi. Omul e genial, genial, vă spun! o.O :)) Priviţi şi voi:
                                                                           

      
          Când m-am întors acasă la văru-miu ( pentru că la el am stat), mă dureau picioarele îngrozitor! Mda, ştiu că-i vina mea, că-s sedentară, dar tot mă pot plânge. L-am văzut pe Blade, doberman-ul lui mare şi frumos şi m-am jucat cu Roco, papagalul lui. :))
           A doua zi, am fost pe plajă şi m-am ales cu nişte arsuri grave, pentru că am uitat să mă dau cu cremă. Sunt o mare cretină! :)) Mă rog, atunci am citit 105 pagini din ,, Eve'' şi bineînţeles că n-a lipsit nici bălăcitul în apă.
           Şi în ultima zi, am fost pe plajă până pe la prânz, am fost şi-am înnotat şi hop, urcă-te în maşină şi pleacă acasă. Ador să merg cu maşina, pentru că fredonez ca nebuna melodiile de la radio care îmi plac şi pentru că am pozat soarele la apus. Oh, da, şi am uitat să menţionez de tipul drăguţ din parcarea de lângă autostradă? :)) Mă uitam la el, cu teamă să nu mă observe. :))
           Eh, cu toate că am stat puţin, a fost frumos. Scurt, dar frumos! :)