duminică, 31 martie 2013

Tris&Four ♥





         O încercare eşuată de a-i desena pe Tris şi Four. Ăăă, scuzaţi claritatea şi mda... nu râdeţi. :))

vineri, 22 martie 2013

Lalalala ♫

   M-am cam plictisit de blogging şi de scris în general. Adică, încă aş scrie dacă aş avea idei, n-aş fi bombardată cu o groază de teme şi nu aş fi îndrăgostită. Şi pur şi simplu stau la calculator întruna, zici că sunt o ciudată. -.- Mi-e dor de copilărie şi azi m-am uitat la ,, Copiii de la 402'' pe tube, dar, sincer, nu mai e la fel....
   Cum ziceam, nu prea mă mai simt în largul meu să scriu aici, dar, totuşi, o fac. Acum... ăăă... două săptămâni, cred, m-am întâlnit cu Andreea, prima mea prietenă de pe Wattpad şi am vorbit şi a fost frumos. :3 Deasemenea, mi-am cumpărat Divergent şi sunt la pagina trei sute şi ceva. Aş fi citit mai mult dacă n-ar fi fost motivele enunţate mai sus, plus lenea. :D
    Ăăăă... nu ştiu dac-ar trebui să zic asta, dar ieri am avut primul meu sărut, care a fost ciudat şi neaşteptat şi, da, mi-a plăcut. Dar am crezut că e o glumă, iar creierul meu nu mai funcţiona. Mă simţeam ca o legumă cu picioare din spaghete, iar inima mi-o luase la goană. În fine, a fost doar un sărut bun din partea lui şi jalnic din partea mea, nu ştiu de ce-a făcut-o din moment ce are iubită şi o place pe colega mea de bancă. Mda... Mă rog, mi-a zis că şi-a dat seama că-l plac şi, din fericire, acum nu mai sunt nevoită să-i zic eu. Iar noaptea trecută am dormit doar patru ore, bleaga de mine. Tot ieri, am tras dintr-o fucking ţigară, iar de dimineaţă a început să mă usture pe gât. Nu ştiu ce-a fost în capul meu, nu obişnuiesc să fumez.
                                                  
     Am un proiect la liceu, 5 licee 5 muzee, iar acum stau şi mă-ntreb cine dracu' m-o fi pus să mă înscriu?! Eh, acum, dacă tot fac ceva, măcar să-l fac până la capăt. Sunt obsedată de 30 seconds to Mars, i-aş asculta non-stop, chiar dacă unii zic că sunt ciudaţi şi emo şi disperaţi. >.< Mă rog, e părerea voastră, dar nu-mi jigniţi formaţia preferată. :)) Am făcut şi un semn de carte mişto cu simbolurile lor, chiar dacă habar n-am ce semnifică. =)) Am de scris la aproape toate materiile şi mi-e o lene... Iar ieri n-am putut să fac nimic deoarece nu m-am putut concentra.
      Chiar îmi pare rău că postez atât de rar, dar, n-am ce să fac. Sper că vouă vă merge mai bine decât îmi merge mie. Haidi pa.
        Şi mă exasperează faptul că internetul e plin de uan direcşăn. E total... greşit, voi, fetiţelor de zece ani!

marți, 12 martie 2013

  Este sătulă de oamenii din jurul ei, atât de cei care-i zâmbesc frumos şi îi spun că totul e ok, cât şi de cei care o urăsc şi îşi bat joc.
  Urăşte că în fiecare dimineaţă, când intră în baie, cântarul îi arată cu vreo douăzeci de kilograme mai mult decât ar fi trebuit să aibă, la vârsta ei. Ştie că ea e de vină pentru toate astea... nu se poate opri din mâncat, ciuguleşte tot timpul: gustări între mese, plus câte ceva de la colegii ei, se adună. Ei... de ce nu o opresc?! De ce nu o ajută nimeni să ajungă la greutatea dorită? Când era copil, iar cineva-i spunea că-i grasă, se bosumfla, după care începea să plângă. Doar pentru că cineva îi arunca în faţă adevărul. Acum, ajunsese la concluzia că, dacă ar da jos câteva kilograme, totul ar fi mai bine pentru ea.
  Nu e nici prea frumoasă, n-o ajută nici părul. Nu e genul care să-şi petreacă ore-n şir în faţa oglinzii, pentru a arăta ca scoasă din cutie.
  Are probleme de comunicare... Sau... ar vrea să vorbească cu cineva şi nimeni n-o ascultă.
  Ştie că băiatul pe care-l place nu se va uita la ea, deoarece arată ca dracu'. Hai să fim serioşi, cine s-ar uita la ea? Dar... nu merităm toţi să fim fericiţi şi iubiţi?